Modernizácia interiéru bytu na Strážnicej ulici, Bratislava

with Nekomentované

Majiteľ bytu sa rozhodol pre modernizáciu obývačky s kuchynským kútom a neskôr aj modernizáciu spálne. Pôvodný nábytok bol opotrebovaný a nevyhovoval súčasným potrebám majiteľa. Požiadavkou bolo priestor dizajnovo zjednotiť. Návrh bytu sa nesie v pánskom štýle, čo bolo aj požiadavkou klienta. Po niekoľkých konzultáciách sme sa s majiteľom dohodli na medených doplnkoch, ktoré vhodne zapadli do štýlu.

Súčasťou návrhu bol aj priestor vstupnej chodby, v ktorom si bolo treba poradiť s malým priestorom a nevhodne umiestnenými rozvodovými skrinkami. Zámerom bolo priestor chodby opticky zväčšiť, skryť všetky technické prvky bytu a vytvoriť dostatok úložného priestoru.

 

Dispozícia bytu zostala v pôvodnom stave a tiež boli zachované pôvodné podlahy a dvere.

 

 

Pôvodný stavy bytu pred modernizáciou: